Forkæl dem du holder af med med et gavekort til en helt speciel amerikansk oplevelse i Danmark.

The Midwestern Diner er en ægte amerikansk diner i hjertet af København, drevet af amerikanere og det tætteste du kommer på en original amerikansk diner i Danmark. Med de seneste rejserestriktioner, er måske det tættest man kommer til USA i år.

The Midwestern Diner emmer af amerikansk stemning og imødekommenhed. Er du til amerikansk brunch med amerikanske pandekager, hjemmelavede hashbrowns, bacon og brunch pølser? Eller vil du hellere have saftige burgere efter amerikansk opskrift med de fineste råvarer, lækre kylling vinger og overdådige freak shakes. The Midwestern Diner har det hele, og naturligvis græskar tærte til en (syd) amerikansk kaffe.

Køb et gavekort og send nogle kære venner, familiemedlemmer eller en helt særlig person afsted på en tur til USA uden at personerne overhovedet skal lette fødderne fra dansk jord. Der kan bestilles gavekort online ved at sende en email med beløbet som man ønsker at købe for til info@midwestern.dk eller ved at kom ned i Dineren og køb den direkte. Vi glæder os til at give en særlig oplevelse til dem du holder af!