Det viser sig, at sammenhængen mellem taknemmelighed og glæde er større end man umiddelbart skulle tro. I ovenstående video kan i få forklaret sammenhængen mellem glæde og taknemmelighed.

Hvordan Thanksgiving opstod i USA kan diskuteres, men måden som denne Amerikanske højtid fejres på er ikke til at tage fejl af. Man samles rundt om bordet til noget lækker mad og viser hinanden taknemmelighed for alt det gode man har livet, også det som man måske tager lidt for givet nogen gange. Vi fejrer Thanksgiving ved at tilberede en klassiske Amerikansk Diner ret, Hot Turkey! Det består af skiver af kalkun bryst filet, sammen med gravy, cranberry sauce og sweet potato fries som tilbehør.

Ud over madoplevelsen, så vil vi gerne give jer muligheden for at vise hinanden taknemmelighed. Vi deler nogle sedler ud hvor man kan skrive hvad det er i er taknemmelig for. Så lægger man sedlerne ned i en lille spand og trækker dem ud en ad gangen for at læse dem højt og måske gætte hvem forfatteren er bag hvert enkelte.