HVEM ER VI?

ÆGTE AMERIKANSK KØKKEN

Vi er et ungt amerikanske par, der har boet i Danmark længe nok til at begynde at savne ægte amerikansk diner mad, der varmer sjælen. Vi er begge vokset op i hver vores forældres dinere i Midtvesten, så man kan sige, at det ligger i vores blod at kunne levere alt, hvad en diner har at byde på af smagsoplevelser. Vi glæder os til at se dig i vores nye diner i København.

SPIS ANDERLEDES

DE FINESTE INGREDIENSER

Vi vælger alle vores råvarer med omhu for at kunne levere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Kødet i vores burgere er 100% dansk oksekød, som er frisklavet og aldrig kommet på frost, for at det smager mørt og saftigt. Vores grøntsager er knasende friske og fulde af smag. Vi bruger frisk brød direkte fra bageren i vores brioche boller til burgere for at holde det ekstra smagfuldt. Vi bruger isen fra Hansens Flødeis til vores milkshakes, som indeholder ægte vanilje og chokolade. Kaffen er friskristet fra Just Coffee, som er 100% økologisk og bæredygtigt – købt direkte fra små kaffedyrkere rundt omkring i verden. Dertil serveres al vores kaffe med økologisk mælk.

FREAKSHAKES

EN MILKSHAKE UD OVER DET SÆDVANLIGE

Vi glæder os over muligheden for at kunne tilbyde freakshakes! Den velkendte milkshake har fået en opgradering. Det starter som den velkendte milkshake, der bliver blandet med den bedste is fra Hansens Flødeis, og økologiske mælk – for derefter at vokse sig til vilde proportioner. Vi starter med at putte flødeskum på for derefter at begynde at dække til med krymmel, kiks, kage, flydende chokolade, karamel eller jordbær sirup. Vælg mellem vanilje, chokolade, karamel eller jordbær smag.

SPECIALITETER    BURGERE

THE MIDWESTERN DINER INTRODUCERER DEN BERØMTE MIDWESTERN BURGER

KAMPAGNE    RABATTER

THE MIDWESTERN DINER INTRODUCERER 10% RABAT TIL STUDERENDE

WI-FI HOTSPOT

LYNHURTIGT INTERNET

GRATIS

CHEESE CAKE PÅ DIN FØDSELSDAG

RABATTER

10% RABAT TIL STUDERENDE

SPECIALITET

FREAKSHAKES