Vi fik besøg af journalisterne, Peter Falktoft og Esben Bjerre i forbindelse med deres dækning af det amerikanske præsidentvalg i november 2020. Til dette præsidentvalg var det ikke muligt for dem at komme til at være i USA som de gjorde ved det sidste valg i 2016. Derfor ledte de efter et sted hvor de kunne være som minder allermest om at være over there. The Midwestern Diner, som er ejet og drevet af Amerikanere lige i hjertet af København, viste sig som det oplagte sted!

Peter og Esben bestilte en overdådig amerikanske brunch, de ville simpelthen prøve at smage på lidt af hvert fra hele vores menukort. De fik bl.a. Buffalo chicken wings, fried pickles, donutburgers, amerikanske pandekager, chicken ‘n waffles og meget mere. Til at skylle det hele ned, drak de en Oreo samt en salty caramel freakshake. De to værter blev mindre presset da de skulle spise al maden op efter optagelserne, de fik heldigvis hjælp fra deres dygtige produktionshold.

Vi vil gerne takke Peter, Esben og Her Går Det Godt produktionsholdet rigtig mange gange for at lægge vejen forbi os. We really appreciate it. Klik nedenunder for at se og høre hvordan deres oplevelse var på The Midwestern Diner og klik endelig videre for at se resten af deres program, det kan stærkt anbefales.